14.4.2011

Ruotsin tuska

HYVÄT SUOMALAISET JA ÄÄNIOIKEUTETUT

Ruotsissa luetaan sms- ja s-postit, koska meillä on omat terroristit, itsensä tuhoojat, kuten Suomessa olette tiedotusvälineiden kautta saaneet nähdä ja kuulla.

Yhtenä esimerkkinä Tukholmassa tapahtunut räjähdys pysäytti koko pohjolan kansat ja samantien rauhaa rakastavat siirtolaiset joutuivat kansalaisten ”huonoon valoon”.

Nykyinen hallitus ottaa jatkuvasti lisää eri kansallisuuksia ja muita siirtolaisia. ”Anhörig invandring” eli lähiomaisten siirtolaisuus, suvun yhdistäminen maksaa Ruotsin valtiolle kaikkein eniten, se maksoi 4,6 miljardia euroa viime vuonna.

Verorahat eivät riitä ruotsalaisten eläkkeisiin ja vanhusten hoitoon. TV- ohjelma ”Uppdrag granskning” (Suomessa vastaava ohjelma Karpolla on asiaa) paljasti, että yksi hoitaja, yökkö hoiti useiden vuosien ajan liki 100 dementiavanhusta lukitsemalla huoneiden ovet yön ajaksi.

Aamulla kun ovet avattiin, näky oli hirveä, osa vanhuksista oli verissä päin, pudonneet sängystä. ”Tarpeet” oli tehty huoneen lattialle. Tämän ohjelman jälkeen paljastui, että tällaista hoitoa on ollut monissa muissakin Ruotsin kunnissa rahapulan vuoksi. Järkyttävää!!!

Ruotsalaiset sopeutuvat siirtolaisten kulttuuriin ja heidän vaatimuksiin, eikä päinvastoin. Suuri työttömien siirtolaisten määrä on johtanut siihen, että syntyperäistä ruotsalaista syrjitään jopa lainsäädännön kautta. Jos on kaksi samanarvoista viranhakijaa, ruotsalainen ja siirtolainen, viran saa siirtolainen. Samoin on asuntopolitiikassa. Uimahallit ovat järjestäneet musliminaisille omat uimahallipäivät ja -ajat, koska naiset eivät saa uida samassa uima-altaassa miesten kanssa.

Aikuisten ruotsinkielen opetuksessa luokkahuone on jaettu kahtia, tehty kaksi metriä korkea väliseinä luokkahuoneen keskelle, toisella puolella on miehet ja toisella puolella on naiset. Opettaja on keskellä väliseinää ja opettaa molemmille ryhmille samaan aikaan. Miehet ja naiset näkevät opettajan, mutta miehet ja naiset eivät näe toisiaan. Tämä järjestely on vaadittu siksi, koska aviossa olevat naiset eivät saa nähdä vieraita miehiä.

Kunnat ovat tähän suostuneet. (Ruotsissa on suostuttu sortamaan ja alistamaan naista kuten heidän entisessä kotimaassaankin!) Yhä useampi koulu jättää adventtikirkon väliin luokassa olevien muslimilasten vuoksi. Ollessani ensimmäisessä luokanopettajan virassani vuosina 1979-1989, me opettajat äänestimme, menemmekö adventtikirkkoon vai emme. Useimmiten ei-äänet voittivat. Tuolloin koulussamme oli melko suuri turkkilaisoppilaiden määrä. Toisessa koulussa viimeisten kymmenen vuoden aikana menimme aina adventtikirkkoon. Mutta viimeisinä vuosina kun muslimioppilaita tuli lisää, rehtori vaati papilta, ettei saarna saa olla hengellinen. Niinpä pappi luki saarnastuolista Selma Lagerlöfin joulusadun. (Koulussa on myös kristittyjä oppilaita Afrikan eri maista, en ymmärrä, miksi meitä ”tanssitetaan” muslimien ehdoilla?)

Koulun joulujuhlia ei ole pidetty Ruotsissa enää vuosikymmeniin. Kevätjuhlassa ei saa laulaa ”Jo joutui armas aika... ”, koska se on virsi. Monet koulut päättäjäisissä eivät nosta Ruotsin lippua salkoon, koska koulussa on paljon siirtolaisia. Viime keväänä eräs yläasteen koulu piti päättäjäiset koulun omalla soraisella jalkapallokentällä. Aikaisempina vuosina päätösjuhla oli aina ollut kirkossa, ruotsalaisten vanhempien protestit eivät auttaneet.

Yhä useampi esikoulu lopettaa sianlihan tarjoamisen lapsille. Koulun on järjestettävä muslimipojille ja -tytöille erillinen uimaopetus. Almanakkaan tullaan tekemään muutoksia, vaaditaan pyhäpäiviä Ramadanin yhteyteen. Landstingetin (maakäräjien) verorahoilla leikataan terveiltä pojilta esinahka.

Tilaston mukaan Euroopan maista Ruotsissa raiskataan tyttöjä ja naisia eniten, muslimimiehet raiskaajina ovat yliedustettuina.

Koko Eurooppa on siirtymässä Halal-teurastukseen, koska on kallista pitää kahdenlaista teurastustapaa. Imaami lausuu loruja teurastuksen yhteydessä ja eläimen pää on suunnattava mekkaa kohti ennen kiduttamisteurastuksen aloittamista, eläimen kuoleminen kestää 8-12 minuuttia. Yhä useammat Tukholman kaupat, mm. Konsum, myyvät kiduttamalla teurastettua lihaa. Mainostavat sitä!

Tilastotietoa
Kuka meistä osasi arvata 20 vuotta sitten, että islam on Ruotsin toiseksi suurin uskonto 2010! Entä 20 vuoden kuluttua!!!??? Tänä päivänä Euroopassa asuu 56 miljoonaa muslimia, uuden moskeijan rakentaminen aloitetaan joka toinen viikko. Englannissa on tehty tutkimus v.2007 ; toisen ja kolmannen polven musliminuorista 37 % haluaa Sharia-lait Englantiin ja kuolemantuomion sille, joka eroaa islaminuskosta. Ranskassa ja Saksassa ovat tutkimukset samansuuntaiset.

Saksan toisen polven musliminuorista 57 % halusi Saksaan Sharian. Liittokansleri Angela Merkel sanoi äskettäin, että Saksa on täysin epäonnistunut siirtolaispolitiikassa! Se lausuma oli myrkkyä meidän pääministeri Fredrik Reinfeldtille (tunnustautunut ateisti), koska hän ei halua nähdä uhkaa islamin leviämisessä!

Onneksi meillä on eduskunnassa 20 Ruotsidemokraattia vaa´an kielenä. Katsoin kauhistuksekseni Internetistä Suomen moskeijat ja muslimiyhdistykset, lähes jokaiseen Suomen kaupunkiin on perustettu muslimi-islam yhdistyksiä ja -liikkeitä! Helsingissä on kahdeksan! Ruotsin poliitikoilla ei ole paluuta, eivätkä he enää uskallakaan vastustaa islamisteja. Säpon (Tupo) mukaan Ruotsissa on 10 terroristijärjestöä 25 kansallisuudesta ja joissa on 200 aktiivista henkilöä. Ruotsi on avoin yhteiskunta, jossa saa vapaasti perustaa terroristijärjestöjä. Poliisi puuttuu asiaan vasta, kun on tehty rikos. Käsittääkseni Suomessa tilanne ei ole vielä päässyt niin pahaksi kuin naapurimaan Kuningaskunnassa.

Te suomalaiset päätätte itse ketä äänestätte! Ei mikään puolue vastaa täysin meidän omia toiveita ja tavoitteita. Mutta meidän on oltava realistisia ja joskus laitettava yhteiskunnallisia asioita arvojärjestykseen.

Kunnioittavasti Prinssi Kullervo Rurikin jälkeläinen,
Roslagen, Ruotsi
(Rurik kastettiin kristinuskoon vuonna 867 Novgorodissa ja DNA-tutkimus on myös osoittanut, että Rurik oli suomalainen)
RURIKIN DYNASTIA v. 862–1598

Ps. Mitä todennäköisimmin muutan perheeni kanssa takaisin (40v. jälkeen) Suomeen. Emme halua meitä kivitettävän, 7 km meiltä Tensta- Rinkebyssä kivitetään jatkuvasti palokunnan autoja, poliisiautoja ja linja-autoja (linjaauton ikkunoihin on toistamiseen ammuttu reikiä). Tämä on jatkunut vuosia, poliisi on voimaton.

Tänä vuonna 2010 Ruotsissa on poltettu yli 500 koulua ja päiväkotia, ts. puolitoista koulua palaa joka päivä!